Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Topdanmark: Omikron skaber rejseusikkerhed hos kunderne

2/12 11:10

Den nyopdagede coronavariant Omikron har sendt bølger af genindførte restriktioner gennem flere lande, herunder for rejser, for at inddæmme smitten.

Det har skabt nervøsitet hos flere kunder i Danmarks næststørste forsikringsselskab Topdanmark, hvis telefoner gløder i øjeblikket.

- Telefonerne er igen rødglødende, og vi skal tilbage til starten af coronapandemien for at finde en situation, der minder om den, vi oplever lige nu. Efter en periode med klare rejsevejledninger oplever vi, at der igen er skabt markant usikkerhed, siger Carsten Elmose, privatdirektør i Topdanmark, i en meddelelse fra forsikringsselskabet.

Tal fra Topdanmark viser, at selskabet den seneste måned har hjulpet 94 pct. flere kunder med spørgsmål om rejseforsikringen sammenlignet med samme måned sidste år.

Forsikringsselskabet oplyser, at 7 ud 10 kunder ikke ringer for at anmelde en skade, men derimod for at høre om mulighederne for at afbestille eller få hjælp på selve rejsen.

- Kunder, der snart skal af sted på skiferier, juleferie og badeferier, ringer med spørgsmål til dækningen på deres rejseforsikring, eksempelvis hvis der er risiko for at blive mødt med et isolationskrav eller en afvisning ved grænsen, siger Carsten Elmose.

.\\˙ MarketWire