Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
13/4 06:43
af Helge Larsen/PI-redaktør
En mere smitsom variant af coronavirusset, der første gang blev opdaget i den sydengelske by Kent, forårsager ikke mere alvorlig sygdom hos indlagte patienter end andre varianter. (link)
13/4 06:42
af Helge Larsen/PI-redaktør
En mere smitsom variant af coronavirusset, der første gang blev opdaget i den sydengelske by Kent, forårsager ikke mere alvorlig sygdom hos indlagte patienter end andre varianter. (link)
12/4 15:21
af bikube
Jeg ser nu ikke noget farligt ved JnJ´s vaccine. Ud af 50 mio. er der 4 med blodpropper. Det havde der nok også været uden vaccinationen.
11/4 20:17
af Solsen
Mon Senderovitz så skiften på væggen da han forlod Lægemiddelstyrelsen (link)
9/4 17:53
af Helge Larsen/PI-redaktør
Der er mistanke om samme mulige bivirkning ved Johnson & Johnsons coronavaccine som ved AstraZenecas vaccine. (link)
9/4 16:29
af bikube
Nu vil EMA undersøge JnJ´s vaccine for blodpropper. Der har været 1 tilfælde under C T test, og 3 andre i U S, hvor de måtte lukke et vaccinecenter pga. adverse reactions.
8/4 22:00
af Nike
Lilly når ikke i mål med deres Covid-forsøg: (link)
6/4 22:23
af Solsen
Vitamin D (link)
3/4 08:55
af Helge Larsen/PI-redaktør
Christina Boutrup @ChBoutrup · 33 min Vaccinediplomati: Kina har leveret en halv milliard doser til 68 lande, inklusiv Central- og Østeuropa, men det ændret sig snart, når Kina for alvor skal vaccinere sin egen befolkning! (link)
2/4 08:24
af Helge Larsen/PI-redaktør
Reuters @Reuters · 9 min China Sinovac says it reached two billion doses annual capacity for COVID-19 vaccine (link)
2/4 08:23
af Helge Larsen/PI-redaktør
Reuters @Reuters · 2 min India reports six-month high of COVID-19 daily infections amid new curbs (link)
22/3 18:11
af henrik48
Endnu en god dag for ExpreS2ion...!!
22/3 16:14
af Helge Larsen/PI-redaktør
Tyske ledere sadler om og vil forlænge restriktioner (link)
22/3 08:14
af Helge Larsen/PI-redaktør
Holger Zschaepitz @Schuldensuehner Good morning from #Germany, where Coronvirus lockdown will probably be extended to contain the pandemic into 5th month as number of cases per 100k population over a week stood at 103.9 on Sun, >100 threshold at which ICUs will start running out of capacity (link) (link)
21/3 20:53
af Arnex
Det er ikke kun AstraZenica vaccinen, der kan medføre lavt blodpladetal og blodpropper: (link)
18/3 09:00
af Mcjean
@Solsen det hjælper heller ikke på sagen at man solgte Seruminstituttets vaccineproduktion for sølle 15 mill. ingen forstod hvorfor og slet ikke til prisen, den affære var og er meget skummel!
17/3 23:11
af Darvin
Lidt = lidet anbefalelsesværdig
17/3 23:09
af Darvin
Tror blot at der er andet og mere mellem linjerne end forskellige dagblade og politikere antyder. Spændende bl.a. at høre hvilken vinkel samtalerne mellem regering og Novo Fonden har på den sag
17/3 23:04
af Darvin
Jeg er fuldkommen enig i at det ligger helt naturligt for at staten her skal indgå i et off priv samarbejde og støtte præcis denne vaccine. Om man så støtter 2 ved jeg ikke, men det absolut mest rigtige er at støtte Bava konsortiets vaccine. SSI kan kun være en meget ekstra lidt anbefalelsesværdig ekstra mulighed.
17/3 20:57
af Solsen
Den er jo ikke længere at Bava har fabrikken og vaccinen men mangler penge. Det siger man nej til at støtte men søger andre græsgange.
17/3 20:52
af Darvin
Tror vist ikke lige det er sådan det hænger sammen, og tror Israel problematikken vender meget anderledes end nogle gør det til. Retten har kogt meget længe og en ting er forår 20 og noget andet er 20/21. Vi får se.
17/3 20:20
af Solsen
En anden vanvittig ting her i landet er nu kommet frem. Myndighederne har ikke villet støtte udvikling af en dansk vaccine og nu står Bava med vaccinen, men DK vil ikke støtte med et par mia for at få en mulig dansk produktion. Men Mette rejser gerne til Israel og vil have en produktion op at stå - det hænger simpelthen ikke sammen.
17/3 20:17
af Solsen
Fauci, Bill Gates, WHO etc har alle fejlet. De er alle i lommen på Big Parma. Man kunne have sparet uendelig mange menneskeliv, hvis man havde taget de gammelkendte og nye stoffer i brug i tide til behandling af syge. Det har totalt fejlet fordi kun RCT forsøg gælder. Intet Big Pharma gider naturligvis ikke starte forsøg med stoffer der intet koster.
17/3 14:05
af kkjoel
lige startet...
17/3 14:05
af kkjoel
Link til forespørgselsdebatten i ft om vacc.situationen/forsyning /produktion/MFs rejse til Israel (link)
17/3 13:43
af BioShare
Her lidt Geert-diskussion :-) Giver lidt mere mening for mig end udtalelserne fra Geert ;-) (link)
17/3 12:08
af BioShare
Fauci kan vel være en dygtig leder, og have et fantastisk forskerteam i ryggen. Han behøver jo ikke selv været den største ekspert på området. Ikke så ofte at de dygtigste forskere også er det bedst egnede ledere. Ja, lad os håbe ham Geert tager fej :-)
17/3 12:04
af BioShare
Jeg er helt enig i, at meget har været ukønt i hele denne covid-pandemi. Det har på mange måder været frustrende at være vidne til. Uden at have indgående kendskab til alle de forskellige involverede parter, vil jeg forvente at de pågældende institutioner har et videnskabsfunderet team af forskere behind the scenes. Men uskønt at det også lugter meget af politiske organisationer (selvom det nok kan være svært at undgå).
17/3 11:51
af Mcjean
I både UN, WHO, og andre organer så han kan ikke retsforfølges, en status han har opnået fordi han er en af de største bidragsydere, jeg kan simpelthen ikke finde ud af om han er skrigende skør, magtbegærlig eller naiv. Jeg ønsker et transparant panel af PHD'ere, professorer inden for immunologi og virus bekæmpelse fra overalt i verden til at komme med velovervejede upolitiske udmeldinger som så kan tolkes af landene som de ønsker.....på forhånd tak!
17/3 11:47
af Mcjean
Ja det håber vi da alle han gør, men hvad hvis han ikke gør? Problemet er at det er de helt forkerte mennesker der styrer slagets gang og det bekymrer! Her f.eks. nobelpristager for PCR-testen som fortæller hvad han mener om Fauci og de andre administrative sundhedsorakler! Så har vi en økonom ansvarlig for WHO og en selvudnævnt gud i Bill Gates, der har så mange fejlslagne genmanipuleringer og forsøg på dyr og mennesker at han burde retsforfølges, problemet er bare at han har status som et land
17/3 11:32
af BioShare
Mht Dr. Geert Vanden Bossche, så håber jeg da bestemt han tager fejl (hvad jeg nu også tror han gør). Det viser sig jo også i interviewet at han selv også har en agenda og kommerciel interesse. Her er lidt modvægt til interviewet....med yderligere referencer og links. (link)
17/3 11:30
af BioShare
Mcjean, det er vist at trække den til ydergrænsen. Men fair nok, hver enkel må jo tage et standpunkt, og en beslutning om vaccine eller ej. Statistik taler jo for, at det giver god mening af vaccinere...uanset at det "vælter" ind med uforklarlige dødsfald. Selv AZ-vaccinen er har et bedre udfald end sygdommen - dette målt på en stor population. Jeg synes dog det er rimeligt at sætte AZ på pause indtil tingene er ordenligt undersøgt.
15/3 15:40
af Mcjean
28 årig lige død i USA, 39 år lige død i USA, det vælter ind med uforklarlige dødsfald efter vaccine. De amerikanske lister siger over 1500 døde og 6000 alvorlige tilfælde af bivirkninger. I forhold til alle andre lægefaglige studier så var de stoppet for længe siden. Men det er åbenbart vigtigt at vaccinere ALLE for en streng influenza forstå det dem som kan.
15/3 15:32
af Mcjean
Spændende og som jeg sagde for lang tid siden så virker Sputnik og J&J som det eneste jeg har lyst til at påvirke min krop med. Dødsfaldene rasler ind og hvis det Israelske studie ikke leger for meget med tallene så er det jo helt absurd at vaccinerne ikke bliver indstillet. 40 gange større dødelighed hvis du stikker dig med RNA over 65 år og 260 gange større dødelighed hvis du stikker dig under 65 år, det er helt absurde tal!
15/3 13:07
af Helge Larsen/PI-redaktør
Corona: EU-lande indgår aftale om at kunne producere Sputnik V - NY2 (link) -eu-lande-indgar-aftale-om-at-kunne-producere-sputnik-v-ny2
12/3 16:41
af lahn1
Lidt for nørderne:-) Fra RA Capital Spændende informationer over godkendte vacciner og dem som er på vej deres virkning osv for nuværende (link)
11/3 20:33
af Solsen
Seneste resultat med Remdesivir (link)
11/3 20:28
af Solsen
Ja Mcjean og derfor er behandling af sygdommen den vigtigste opgave lige nu. Vi har medicinen men tosserne kan ikke få dem godkendt. Kintors medicin er et af eksemplerne. Og der er mange andre. Remdesivir virker ikke, men stadig det man benytter fordi det er afprøvet - men uden effekt ???
11/3 15:45
af E L
EMA has just recommended granting a conditional marketing authorisation for #COVID19vaccine Janssen to prevent #COVID19 in people from 18 years of age. (link)
11/3 13:05
af henrik48
Dejligt at Expres i dag lever op til sit navn....:-)
11/3 12:44
af Mcjean
(link) Immune escape, verden skal forberede sig på en katastrofe af dimensioner, da vi griber vaccinering fuldstændig forkert an udtaler PHD virolog. Det fandeme uhyggeligt hvis hans teori der bygger på mange års forskning er valid. Men vi har jo sat vores lid til en dyrelæge Fauci, en ikke-læge for WHO og en computernørd Bill Gates! Det er for vildt! Og masser af skrivebordspaver i sundhedsministeriet.
11/3 12:17
af BioShare
Kintor Pharmaceutical - Super toplinjeresultater af forsøg med Proxalutamide i COVID19. 92% reduktion risiko for død og 9 færre dage indlagt. Placebo, double-blinded og randomiseret studie på 588 patienter. Det ser sgu meget godt ud. (link)
11/3 11:49
af henrik48
Meget ærgerligt men kan vel være godt for Adaptvac/Bava
11/3 11:41
af BioShare
Ok, det er så bekræftet at der også er et dødsfald i DK (måske relateret til dette).
11/3 11:33
af BioShare
Så pauser DK også vaccine fra AstraZeneca - mistænkt for blodprop. EMA var ellers ude i går med en afvisning af dette. Gad vide om vi har eksempler på dette i DK også? (link)
10/3 22:28
af Helge Larsen/PI-redaktør
CDC study finds about 78% of people hospitalized for Covid were overweight or obese.(link)
10/3 17:45
af Helge Larsen/PI-redaktør
Reuters @Reuters · 1h UK COVID-19 variant has significantly higher death rate, study finds (link)
10/3 16:55
af henrik48
Ok...jeg købte lidt mere i går...skulle nok have ventet lidt...:-)
10/3 16:45
af Darvin
Jeg har hvad jeg skal have i den lige nu, men hvis jeg ville supplere - siger mine er faringer mig at så ville jeg sidde meget tæt på købsknappen nu
10/3 16:43
af Darvin
Ja og man kan jo kun gætte ud fra salgsstatistik, anvendte mæglere og stykstørelser, men kunne tyde på mindre investorer der spekulerer - men gætværk
Nyeste Først- Ældste Først   Side 1/31