Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 17 Maj Kl. 15:00 Læs mere her

GENMAB - Opdateret analyse fra AE-Investment Research


87004 Helge Larsen/PI-redaktør 23/9 2020 17:29
Oversigt

Opdateret analyse d. 23.september 2020:

"Selvom Genmab lige nu er i en tvist med Janssen om omkring fremtidige Royalty-betalinger og handler til en kurs på (ca. 2200 DKK) og aktien i år er vokset med mere end 39%, ser jeg stadig et ret stort langsigtet potentiale. Min baggrund for dette er bl.a. at en stor del af den nuværende værdisætning er baseret på DARZALEX og selvom dette er et vigtigt middel for Genmab, så er det ikke det eneste middel vi om 10 år kan forvente.

Genmab vil om 10 år være andet end blot DARZALEX og til den tid kan Genmab have 3-4 større indtægtskilder, flere partneraftaler og egen salgsafdeling der giver en højere procentdel af omsætningen i overskud.

Genmab vil formentligt om 10 år handle til mere normale P/E-værdier, men med en fremtidig vækst der minder om de seneste 3 år, eller en årlig vækst i EPS på mellem 20-23%, så vil det stadig give et afkast for den langsigtede investor langt over det generelle marked.

Genmab har været i min portefølje i snart nogle år, og derfor køber jeg på nuværende tidspunkt ikke mere, da den allerede er den største position. Jeg vil dog ikke sælge ud på nuværende tidspunkt på trods af den store værdistigning eller usikkerheden omkring en tvist med Janssen, da vi kun har set starten på denne virksomheds potentiale.

Genmab skal ikke vurderes udelukkende på DARZALEX, som er deres storsælger, men på hele deres pipeline og alle licensaftaler nu og i fremtiden. Min vurdering er derfor stadig overperformance og med en kvalitetsscore på 19 og en timing score på 3, ser jeg ingen grund til at sælge ud af min position. Den eneste grund til at Genmab ikke kan opnå en Timing score på 4 ud af 4 er, at de ikke har en lang nok finansiel track record"....

Læs hele analysen fra Anders Egsvang:

https://www.andersegsvang.dk/investering/genmab-analy..

GEN.CO
24/9 2020 07:00 NyNovice 387009Grundig og informativ analyse, men der synes ikke at være mange trusserog risici ud over den aktuelle voldgift.
Jeg er imidlertid blevet overbevist om at jeg ikke bør reducere i min beholdning foreløbigt - tvært imod, måske ????TRÅDOVERSIGT