Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Derfor stiger aktierne.


85194 Relax 17/7 2020 08:40
11
Oversigt

Armstrong: Hej Tyson følger du med i aktiemarkedet?

Tyson: Selvfølgelig, har lige lavet en teknisk analyse af et a mine selskaber der sælger toiletpapir.
På dagsgrafen er ¨The cup with handel¨ signalet nu overgået til et signal der ligner ¨ Elefanten på steroider¨ det bekræftes igen på stokastiske oscilliator der viser en typisk indikation på ¨Drik hjernen ud¨ formation. Det betyder at aktieprisen inden august vil være steget 102-252%. Folk hamstrer yderligere toiletpapir under denne pandemi over hele verden, og det ser ud til at smittetallene øges dag for dag, så det kommer nok til at fortsætte et stykke tid endnu.

Armstrong: Det lyder ok, men måske skulle du hellere interessere dig for denne IPO jeg har fundet. Alle analytikere siger den er highly overvalued.

Tyson: Highly overvalued det lyder som noget der har høj værdi.

Armstrong: Ja, nemlig det har ekstrem høj værdi. Selskabet er lige startet og gået direkte på børsen, de skal først finde ud af hvad de vil lave og hvilket produkt de vil sælge. Men de har en god forretningsplan. Først har de lånt et millionbeløb af investorer der var trætte af de negative renter i banken. Nu vil de så opfinde et produkt, alle over hele jordkloden kommer til at bruge dagligt flere gange om dagen, dernæst vil de tage et svimlende beløb for det. Der er potentiale til en forretning der overgår amazon, google, apple og Facebook på mindre en måned, måske to måneder, hvis tingene ikke går som de skal. Man kan jo altid forvente lidt opstarts vanskeligheder med sådan en stor virksomhed. Så to måneder er nok mere realistisk.

Tyson: Det lyder som en knock you out case jeg leder efter. Hvilken opfindelse er det de har i tankerne?

Armstrong: Det er indenfor biotek. De taler om et afføringsmiddel der kan få Covid-19 ud af kroppen temmelig hurtigt og med stor kraft.

Tyson: Wauw det er da lige hvad verden og hvad vi alle sammen venter på. Jeg sender lige en besked på twitter til Mr. Trumpet.....Eller vent. Først når vi har investeret alle vores penge i en så sikker case. Når Mr. Trumpet læser om det, skal han nok sørge for en masse hype omkring denne aktie.

Armstrong: Super, det gør vi. Men lad os først disinfektere vores portefølje.

Tyson: Du mener diversificere?

Armstrong: Ja, whatever. Har hørt at det minimere risikoen for tab. Jeg synes din virksomhed der sælger toiletpapir er en ok case. Og jeg har en eller anden fornemmelse for at der er mange der kommer til at skide i bukserne inden alt for længe...det går simpelthen for godt til at der ikke er nogen der kommer til at stå i lo... til halsen.
17/7 2020 11:26 bikube 185196En rigtig god start på fredagen, der er mange gode og rigtige ting i den fredagsvits.17/7 2020 15:05 Relax 585201Hej Bikube
Hvis det kan give dig en god start på fredagen er det da dejligt.
Ville egentlig også have tilføjet en tredje person i samtalen. Nemlig en bananplukker fra Congo der har fået mobiltelefon og tjent en formue på gamle elskovshungrende damer. Men da han syntes det var på tide med et karriere skift var han nu blevet daytrader....denne historie må dog vente til en anden gang...18/7 2020 00:45 tommycarstensen 185207Relax Jeg laa fuldstaendig smadret af grin hele vejen igennem. To tommelfingre op :-D God weekend!29/7 2020 12:23 Relax 285441Hej Tomny
Tak for de mange tommeltotter. Virkeligheden overgår fantasien. Kodak der oprindeligt fremkaldte billeder og lavede digitale kameraer, lukkede butikken i 2012. Nu efter 8 års betænkningstid har de så besluttet at satse på fremstilling af medicin. Den amerikanske stat har lånt dem 3.5 milliard og aktien steg cirka 250% i løbet af en uge....Jeg fatter det simpelthen ikke....havde de sagt de ville fremstille batteridrevne rumraketter kunne de have fået en aktiepris der var steget 500%...29/7 2020 15:54 Thorkild01 285444Er du ekspert i at udvikle og blande kemikalier, er der åbenbart mange muligheder :) Jeg blev også MEGET overrasket, da jeg hørte historien igår og aktien på et tidspunkt var steget ca. 350%.29/7 2020 16:11 Relax 485446Har sendt mit CV til Kodak...Jeg fik 11 i fysik og kemi i folkeskolen og har en del kendskab til at lave vitaminpiller til unge technodansende yuppier. Desuden har jeg eksperimenteret en del med at bage juleklejner indeholdende forskellige lykkebringende stoffer.
Når jeg bliver ansat skal mine optioner udnyttes til alles fælles bedste med en kæmpe stor fest på en yacht hvor mine yuppi-venner kan få serveret juleklejner i stor stil. Jeg glæder mig allerede...det bliver så fedt.29/7 2020 16:13 Relax 285447Hov jeg glemte at mine nye kollegaer i Kodak selvfølgelig skal inviteres med til festen.29/7 2020 17:57 tommycarstensen 285448Hehe :−) Det er os, der takker :−)

I øvrigt var volumen mange gange større end normalt om mandagen, inden nyheden slap ud. Det lugter langt væk på flere måder.

'The swamp is alive and well in Washington, D.C.' - 40 lobbyists with ties to Trump got $10 billion of federal coronavirus aid for their clients
https://www.marketwatch.com/story/the-swamp-is-alive-..TRÅDOVERSIGT